top of page

Innovasjonssenteret i Ås

Mer informasjon kommer

Ås kommune, Norges miljø – og biovitenskapelige universitet, Ard Innovation og Aggrator Inkubator skal gjennom samarbeid innen systeminnovasjon, forretningsutvikling, samlæring og samskaping endre hvordan vi jobber sammen og hvordan vi finner løsninger.

 

Vi samarbeider med forskningsmiljøer, næringsklynger, etablerte bedrifter, startup-miljøer og innbyggere. Vi vil utvikle et mer bærekraftig samfunn med spesielt fokus på systemene rundt naturressurser og matproduksjon.

 

Ønsker du å ta del i innovasjonsøkosystemet på Ås? Her i Rådhusplassen 27 kan du arrangere konferanser, leie kontorer og møterom eller ta del på annet vis.

Kontaktskjema finner du nederst på siden.

Untitled design (1).jpg
668_1221588118.jpg

Et samskapingsprosjekt

Flere aktører har allerede flyttet inn i kontorene, arrangert konferanser og work shops i våre lokaler. Samtidig lurer mange på hva Innovasjonssenteret er - og hvordan de kan bidra til nyskapnings-økosystemet i regionen. Vi vil høre dine tanker om hvilke positive synergier vi kan skape gjennom samarbeid for Innovasjon - så ikke nøl med å ta kontakt gjennom skjemaet lenger ned!

Kontakt oss

Vi gleder oss til å høre dine tanker og visjoner for samarbeid med oss

bottom of page